Belépés!

Hírek

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Zsolti autója repeszt

2010-10-22 - 16:31

Szeptemberi összefoglaló (áttekintés)

Sziasztok!
Hibajavítások, fejlesztések, változások az elmúlt időszakból: 

  • Egyedi megoldásként, a webchatet használóknak két fajta (java és flash alapú) webkliens is a rendelkezésükre áll. Így amennyiben valakinek nincsen java futtatási környezete a gépén, akkor is gond nélkül be tud lépni a chatre.
    Elsődleges, alapvető kliensünk a java alapú.
  • Sikerült megoldani a webklienseink közötti karakterkodolással kapcsolatos kompatibilitási problémát, így mostmár minden esetben helyesen jelennek meg az ékezetes betűk, eltűntek a krix-kraxok.
  • Oldalunk bekerült a nemzetközi SearchIRC adatbázisába (részletek: elérhetőségek menüpont). Részletes, óránkénti élő statisztika.

Clean & clear: A DumaNet oldala tiszta, átlátható, reklám és "szemét" mentes, oldalunk nem haszonszerzés végett jött létre.Erre mindig is ügyeltünk. Kérünk, Ti se helyezzetek el az üzenőfalon kereskedelmi hirdetéseket, elvégre mi sem tesszük.

Üdvözlettel.:
DumaNet Team

2010-09-24 - 20:26

Webkliens variálás!

Sziasztok! Ma kicsit megpiszkáltuk a webklienseinket, ami annyit jelent, hogy ismét a java kliensünk az alapértelmezett.

Erre azért volt szükség, mert sajnos a flash alapú kliens elég nehézkes, merev és tele van hibával. A java továbbá lehetővé teszi, hogy interaktívan tudjatok kommunikálni, letöltsétek egymás adatait és képeit (ezek a funkciók a következő hetekben lesznek elérhetők.)

Természetesen akinek nincs telepítve java a gépére, továbbra is be tud lépni gond nélkül a flash alapú klienssel.

Java letöltés: itt

üdv,
DumaNet

2010-08-15 - 19:38

Kis felfrissülés...

A mai napon kikerült a kipofozott verziója a weblapunknak, bár még a fórum és a letöltés menüpont várat kicsit magára.

Lényeges újítás, hogy a bejelentkezéssel kapcsolatos problémák remélhetőleg megszűnnek, illetve egy kicsit kezelhetőbb, átláthatóbb lett (reméljük) az oldal.

A szervereink elérhetőségét értelemszerűen az "elérhetőségek" menüpontban találjátok. Fontos, hogy a "saját chat" résznél friss forrást generál a lapunk, tehát akik az előző kódot már beszúrták az oldalukra, azoknak ajánlott cserélni!

Amennyiben problémátok akad a belépéssel, nyugodtan jelezzétek az üzenőfalon.

Kellemes chatelést kívánunk:)
DumaNet Team 

2010-08-12 - 13:16

Júliusi helyzetjelentés

Kedves Felhasználóink!
Mozgalmas hónapon vagyunk túl, ugyanis a DumaNet a mai naptól IRC hálózat, két IRC szerver (csevegő szerver) alkotja, voltaképpen ezzel megduplázva a hatékonyságot, megbízhatoságot. Szerver választási lehetőség webes felületen jelenleg nem érhető el, IRC klienst használóknak viszont a(z) irc.dumanet.hu (6667) mellett a(z) uh.dumanet.com (6667) is elérhető már.

Üdvözlettel:
DumaNet Team

2010-07-24 - 00:38

Egy rövidke szünet után update

Néhány kisebb hibát sikerült kijavítani a regisztrációs és java modulban, valamint a mai naptól elindult próbaüzemben a "Saját Chat" szolgáltatásunk! Mostantól a 6666-os porton is csatlakozni tudnak a nem webes klienst használók.

2010-05-24 - 11:38

Stabil működés

Az éles tesztüzem kisebb fennakadással, de mostanra elérte a viszonylag stabilnak mondható állapotot.
A saját chat résznél még nincs semmi, mert kicsit komolyabban el kell gondolkoznunk a modul működésén, hogy annak használata a tervezett mobilitást és kényelmet biztosítsa.
Google Chrome alól, ha jelszó nélkül akartok belépni, a popupblocker közbe szól. Ha nem történik semmi, akkor engedélyezzétek a felugró ablakokat vagy próbáljátok más böngészőből, hamarosan megoldást találunk erre a problémára is.

2010-02-26 - 18:22

Teszt üzem

Az oldal jelen állapotában még ténylegesen csak az alapfunkciók érhetők el, mivel szeretnénk ezeket tesztelni, és a hibamentes működésüket megalapozni. Ezek leginkább technikai, biztonsági hátterű dolgok, mintsem annyira látványosak. A további funkciók (profiloldal, profiloldali adatok privát kommunikáció közben, felhasználók keresése, üzenet küldése, stb..) a tesztet követően lesznek fokozatosan elérhetőek.

Üdvözlettel:
DumaNet Team

2010-02-15 - 09:11

Sziasztok!

A DumaNet elindításával alapvető célunk egy kisebb, barátságos közösség létrehozása, építése, valamivel többet nyújtva egy szimpla chat oldalnál, amolyan chat & minimális szinten közösségi oldal féleséget.
Továbbá egyedi módon lehetőséget biztosítani kisebb, közepes forgalmú közösségeknek, weboldal, forum tulajdonosoknak, hogy "Saját chat" modulunkon keresztül oldalukra elhelyezve élő chat-szobát alakíthassanak ki.

Szeretnénk még pár szót ejteni magunkról is.
A DumaNet Project valamikor 2002-ben indult útjára néhány lelkes ember álma, terveként. Az eltelt idő alatt a tagok egy része változott, de kitartó "magja" mindvégig változarlan és töretlen maradt. Ezidő alatt sok segítőnk akadt, kiknek pozitív hozzáállását máig sem feledtük, és persze nem is fogjuk.
Sajnos az élet úgy hozta, hogy eddig nemsok szerencse kísérte projektünket, legyen az technikai, vagy pénzügyi.. ez talán mostantól máshogy lesz.

A DumaNet elsődleges operátorai:
Szucsi, Titus

Ha segítségre van szükséged, kédésed van, szívesen állunk rendelkezésedre a #help szobában, vagy a "Kapcsolat" menüpont alatt elérhető üzenetboxon keresztül.
Ez utóbbi akkor is javasolt, ha a #help szobában nincsen éppen aktív operátor.
Szabad kapacitástol függően igyekszünk minden megkeresésre mielőbb reagálni.
Az oldalt szeretnénk folyamatosan fejleszteni, bőviteni, naprakészen tartani.
Ez nem megy felhasználói ötletek, javaslatok és vélemények nélkül sem, ezért ezeket is szívesen fogadjuk.

Akiknek köszönettel tartozunk (Special thx to):
- Taranov (Versanus)
- Michael (U.H. Support, USA) - for a lot of help, our (stupid?) questions.

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
Üdvözlettel: DumaNet Team

2010-02-03 - 18:33

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |