Belépés!

Hírek

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

BUÉK 2012!

  B. U. É. K.
  Boldog Új Évet Kívánunk!
 We wish a Happy New Year! 

DumaNet Team

2011-12-31 - 15:18

Karácsonyi Üdvözlet (2011)

(Katt a képre, új ablakban megnő a mérete!)

Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Barátunknak és Felhasználónknak!

We wish a Merry Christmas to our Friends and our Users! 


DumaNet Staff 

2011-12-20 - 19:06

IPv6 Ready:)

ipv6Welcome to the future.. A hír címe magáért beszél. :) A DumaNet részben felkészült az IPv6-ra, a mai naptól lehetőség van IPv6-os címekről is kapcsolódni a DumaNet elsődleges chat (IRC) szerveréhez, IRC klienst használóknak, illetve IPv6-os IP címekkel rendelkezőknek.

Szerver: ipv6.dumanet.hu
Port: 6667

Üdvözlettel:
DumaNet Team

2011-11-05 - 16:56

Összetett statisztika

StatisztikaSzolgáltatásaink egy összetett, publikusan elérhető magyar nyelvű statisztikai modullal bővült. A rendszer részletes, valós idejű adatokkal szolgál a csevegőkről (akár felhasználónév szerinti bontásban), a chat szobákról, és magáról a csevegő szerverről is. A számadatokat pedig különböző grafikonok teszik "látványossá". :) A statisztikában a nem regisztrált csevegők is megjelennek. Néhány hibáról tudunk még, melynek javítása folyamatban van (pl: szervereknél csak egyik csevegő szerverünk jelenik meg).

A statisztikai modulunk ezen a címen érhető el:
http://stat.dumanet.hu


Üdv.:
DumaNet Team 

2011-10-16 - 20:20

Androidos alkalmazás

Androidos eszkökkel ("okostelefon", táblagép) lehetőség van a DumaNethez közvetlenül csatlakozni, és egyszerűen csevegni bárhonnét, egy a telefonra telepíthető ingyenes, egyszerű alkalmazással, a Yaaic-el. Az alkalmazás egyik nagy előnye, hogy minimális adatforgalmat generál, ami telefon (mobilnet, wap) esetén nem lényegtelen.


A program letölthető (akár közvetlenül a telefonoddal): INNEN
Segítség a beállításokhoz (egyszerű): ITT

Ez az alkalmazás külső forrásból van, megtalálható az Android Marketen is.
Felelősséget nem tudunk vállalni érte.

Üdvözlettel:
DumaNet Staff

2011-08-11 - 21:06

USA szerver online ismét

A(z) uh.dumanet.com (USA), negyedik IRC (csevegő) szerverünk ismételten elérhető. A leállást hosting partnerunk (USA) egyelőre nem indokolta semmivel. Sajnos a követlkező napokban/héten még nem garantálható semmi.

Kellemes estét:
DumaNet 

2011-07-10 - 19:44

uh.dumanet.com down

Kedves Felhasznaloink!

4. csevego (IRC) szerverunk, a(z) uh.dumanet.com a mai naptol sajnos nem elérhető. Jövőbeni elérhetősége/működése sajnos pillanatnyilag nem garantalt. Friss info/update még a héten! Természetesen a chat zavartalanul működik, a probléma csak a 4. szerverünket érinti.

Üdv.: DumaNet Team

2011-07-06 - 01:37

Szobák regisztrálás - szünet

Sziasztok!

Már nagyban gyúrunk a júliusi "reboot"-ra és ez sajnos a szobák regisztrációjának ideiglenes letiltásával jár.

Ok: A közeljövőben a szobák egy egyszerű webes adminisztrációs felületet kapnak, hogy kényelmesebb és érthetőbb legyen azok adminisztrálása, de a tesztidőszak (most) idején csak bekavarna, ha közben szobákat regisztrálnátok.

Természetesen a saját chat továbbra is beszúrható tetszőleges szobákkal bármilyen weblapra, csak a ChanServ-nél nem lehet őket levédeni.

Ez az állapot remélhetőleg max. 1-2 hétig fog tartani, a rendelkezésünkre álló időtől és kapacitásunktól függően.

DumaNet - Szucsi

2011-06-25 - 18:16

Karbantartás: irc.dumanet.com

Harmadik (tartalék) csevegő szerverünk a(z) irc.dumanet.com előre tervezett karbantartás miatt kb ~5percen keresztül nem volt elérhető az éjszaka folyamán (00:52-00:55). Hasonló, technikai fejlesztést, karbantartást hajtottunk végre a hó elején, 4. szerverünkön is. A weboldalról érkező felhasználókat ez egyáltalán nem érintette. Elnézést a kellemetlenségért.

Üdv.: DumaNet Team

2011-05-27 - 01:51

A visszaszámlálás elkezdődött..

Az elmúlt időszakban a technikai lehetőségeink eléggé meghaladták a sokéves átlagot, éppen ezért úgy gondoljuk, ideje ezt a fejlődést jól láthatóvá tenni. Ennek érdekében a közeljövőben teljesen át fogunk alakulni és az átalakulással egy időben elhagyjuk a - nagydobra nem vert - "próbaüzem" jelzőt is. Visszaállítjuk leállósávos szolgáltatásainkat és felpörgetjük a közösségi szellemet, mert bár nem jellemző ránk, hogy publikáljunk ilyen adatokat, de a regisztrált felhasználóink száma lassan eléri a félezret. Reméljük az átalakulás után az aktív tagok száma is megközelíti ezt a szép kerek értéket.:-)

Üdv.:
A DumaNet Csapata

2011-05-16 - 16:38

Karbantartás: uh.dumanet.com

Kedves Felhasználóink!

Tegnap délután (13:30-tól) karbantartási munkálatok miatt, kb ~1, 1-5órán keresztül nem volt elérhető, utána pedig kicsit akadozott a negyedik IRC szerverünk, a(z) uh.dumanet.com (USA). Aki ezt a szervert használta idáig IRC klienssel, és IP alapján csatlakozott, nem pedig host, az írja át a szerver címét kliensében, mert megváltozott a szerver IP-je. Technikai hátterünk modernizálása szükségessé vált, a karbantartás és vele járó rövid leállás elkerülhetetlen volt.

A karbantartás, leállás magát a chatet, honlapunkat, webchatet, "saját chat" projectet, másik 3 IRC szerverünket természetesen NEM érintette.

2011-05-10 - 16:42

Változások a hierarchiában

A napokban változások történtek a DumaNet-en, ugyanis a fő támogatónk/szervertulaj (=Vagasi_Feri) mostantól aktívan részt vesz a chates életben!

Ferinek az a kérése, hogy MINDEN operátor és egyéb "jog" kérelemmel hozzá és ne titushoz vagy Szucsihez forduljatok!

Üdvözlettel,
DumaNet team

2011-05-02 - 18:36

Húsvét

Kellemes Húsvétot kívánunk Minden Kedves Barátunk, és Felhasználónk számára!
[We wish a Happy Easter to our Users and our Friends!] 

DumaNet Csapata
[The DumaNet Team]

2011-04-24 - 15:47

Súgó, Neo, Facebook, Biztonságos belépés (SSL)

Sziasztok!
Itt a tavasz, kellemes az idő, mi pedig variálgatunk, mint mindig. Vigyor
Az elmúlt hetekben kicsit változott webchat kliensünk kinézete, és hogy mindenki számára egyértelmű legyen a belépés folyamata (pl: nem kötelező a regisztráció) kikerült egy szép nagy belépés gomb/felirat is.

Súgó: Ha kicsit még hiányos is, de ismét működik, elérhető a DumaNet Általános Súgója, remélhetőleg választ adva az alapvetően szóba jöhető kérdésekre, problémákra. A bővítése folyamatosan zajlik.

Neo: A kezdetek-kezdete óta velünk levő, már szinte csapattagnak számító egyedi "bot"-unk (csatorna felügyelő scriptünk) rövid kényszerpihenő után, új alapokon, de változatlan stílusával és tudásával visszatért körünkbe. Mostantól kimaradások és szünetek nélkül megtisztel minket jelenlétével. Ugye Neo?
Parancsok, pl: Mikor volt az illető utoljára a chaten? -> !seen felhasznaloi_nev
[részletek a súgó általános menüpontjában].

Facebook:
Facebook oldalunkra szintén kikerülnek híreink, fejlesztéseink, és az aktuális eseményekkel kapcsolatos képek, beszólások. Utóbbiakat leginkább csak a chaten gyakrabban megfordulók, vagy az adott eseményen jelen levők érthetik.
Az ötleteket, hozzászólásokat mindig szívesen fogadjuk!

Biztonságos belépés (SSL) [TESZT]:
Ahogy a legtöbb neves és színvonalas hazai és külföldi e-mail, blog, ..stb szolgáltatásoknál elérhető a "biztonságos belépési" forma a felhasználói név & jelszó elküldésekor, már a DumaNeten is elérhető teszt fázisban.
SSL login: ITT ** Részletek (leírás): ITT 

Üdvözlettel:
A DumaNet Csapata 

2011-04-10 - 16:00

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |