Súgó

Súgó >> Általános súgó >> Lehetek moderátor/operátor/ircop stb a szerveren?

Nem terveztük ilyen komolytalan, gagyi menüponttal bővíteni a súgót, de később néhány felhasználó miatt mégis szükségét éreztük. Köszönjük a jóindulatú megkereséseket, de pillanatnyilag csapatunk teljes, régóta összeszokott team, és nem tervezzük bővítését. Teljesen felesleges ilyen kérésekkel hozzánk fordulni. Amit maximum elérhetsz vele, az egy kitiltás (24h). Ha még is szükségét érezzük moderátoraink bövítésének, majd mi úgy is megkeresünk, és felkérünk rá (és az illető akkor is valószínű, hogy régi, megbízható felhasználóink, barátaink közül kerül ki).

A saját chat szobádban, (csatornádon) természetesen Te vagy a moderátor, és a szobáért, szobában folyó eseményekért is Te felelsz. Lásd: "Saját chat" menüpont. Ezt kimondottan weboldal, fórum tulajdonosok számára találtuk ki. Egyszerű, és részben (szükségnek megfelelően) moderálhatja a tulajdonosa.

____________________________________________________________________


IRC, IRCD linkelés, csatlakozási lehetőségek:
Mivel ilyen jellegű megkeresést is kaptunk már.. A DumaNet egy független magyar chat, IRC hálózat, szolgáltatás. A jövőben is szeretnénk ezt a jelleget fenntartani, megőrizni. Ezért köszönjük, de pillanatnyilag nincs lehetőség a DumaNetWork hálózatába linkelni, csatlakozni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a fenti státuszok, és csatlakozási lehetőségek NEM "megvásárolhatók", nincs "fizetős csatlakozás", támogatási lehetőség. A DumaNeten NEM vásárolhatók kiváltságok, jogok, extra szolgáltatások, és nincs támogatási (donate) funkció. Az ilyen jellegű megkeresések azonnali és végleges kitiltást is eredményezhetnek.

* * *