Súgó

Súgó >> Általános súgó >> DumaNet Lite felület (dumanet.com)

http://www.dumanet.com


A DumaNetnek létezik egy nagyon leegyszerűsített, minden extra funkciótól (profil oldal, üzenőfal, stb) mentes, úgynevezett "Lite" felülete. Ez a http://www.dumanet.com cím alatt érhető el.

Ez a felület mindenféle plugintól (java, flash, silverlight, etc) mentes, semmiféle böngésző-kiegészítőt NEM igényel, használatához nem kell több ablakon, párbeszéd-panelen keresztül átverekedni.

Mindenképpen próbáld meg az alternatív oldalunkat, felületünket ha a dumanet.hu-ról valamiért nem tudsz belépni, és a súgóban leírt módszerek se segítettek a probléma megoldásában. Akkor is érdemes kipróbálni, ha IRC klienssel (pl: mIRC) csatlakoznál és valamiért ez nem sikerül!

A lap betöltési ideje egyszerűsége miatt gyors, komolyabb adatforgalmat sem generál, ezért kiválóan alkalmas okostelefonokról, táblagépekről való használatra is, akár mobiltelefonos internettel is. Így nem feltétlenül kell mindenféle külső alkalmazást, IRC klienst telepíteni a készülékedre a chat használatához. Természetesen nem garantált, hogy minden készülékkel kompatibilis, azaz hogy minden készüléken és telefonos böngészővel hibátlanul használható!

A honlap, és a rajta futó webes chat kliens is SSL kompatibilis (hivatalos tanúsítvánnyal)!

A Lite felületünk várhatóan - a nemzetköziség jegyében - elérhető lesz angolul is.
A dumanet.com nem különálló chat vagy szolgáltatás, hanem a DumaNet, DumaNetwork része.