Súgó

Súgó >> Általános súgó >> Elfelejtett jelszó (jelszó emlékeztető)

Ha régen jártál itt, és elfelejtetted a DumaNeten használt jelszavad, a következő módon kérhetsz újat, és férhetsz hozzá profilodhoz:

Kattints a honlapunk jobb felső sarkában található "Elfelejtett jelszó" hivatkozásra, majd add meg a DumaNeten regisztrációd során használt e-mail címed. A rendszer néhány percen belül kiküld egy megerősítő (validációs) levelet az e-mail címedre. A levélben kapott linkre (hivatkozásra) kattintva a rendszer egy új jelszót hoz létre a számodra, melyet egy második e-mailben küld ki. Ezzel be tudsz lépni a chatre, és profil oldaladra. Az automatikusan generált jelszó belépés után megváltoztatható. Ez utóbbi ajánlott is!

A rendszer biztonságos, mivel jelszó emlékeztető kizárólag arra az e-mail címre kérhető, amivel korábban regisztráltál a DumaNetre.


Figyelem:

  • Az első e-mailben küldött hivatkozás csak egyszer használható!
  • Naponta csak egyszer kérhető jelszó emlékeztető.
  • Megtudhatom a régi jelszavam? -> NEM. A rendszer automatikusan újat hoz létre, törölve a régit.
  • Ha nem kaptad meg az e-mailt, várj 5-10 percet. Előfordul, hogy egyes ingyenes levelező rendszerek lassúbbak. Ellenőrizd postafiókod SPAM (levélszemét) mappáját, mert előfordulhat, hogy levelezőrendszered tévesen/hibásan spamnak érzékelte a kiküldött validációs leveleket.