Súgó

Súgó >> Webkliens - Flashchat (Chat felület) >> Felhasználói adatlap (profil)

A DumaNeten regisztrált csevegőknek lehetőségük van kükönböző adatokat megadni magukról (pl: nem, kor, név, képfeltöltés, stb), amik elérhetőek lesznek a többi regisztrált csevegő számára, megkönnyítve ezzel az ismerkedést.

 1. Hol nézhetem meg egy chatelő adatlapját?

  Kattints egy csevegő nevére (nickjére) jobb clickkel, majd válaszd ki az "Adatlap" menüpontot a lenyíló menüből.

 2. Hogyan lehet nekem is adatlapom?
  Csak regisztrált felhasználóknak lehet adatlapjuk/profiljuk.
  Regisztrálj a DumaNetre, majd jelentkezz be. Ez után keresd meg a Személyes menüpontot (jobb felső sarokban). Itt megadhatod az adataidat, tölthetsz fel képeket magadról. Ezek jelennek meg mások számára az adatlap funkció használatakor.

 3. Kik láthatják az adatlapomat?
  Kizárólag a DumaNeten regisztrált, és bejelentkezett csevegők. Nem regisztrált felhasználóknak az adatlap tartalma nem jelenik meg.

 4. Mit jelent az N/A? Pl.:

  A felhasználó nem adta meg ezeket az adatokat, a mezőket nem töltötte ki.
  N/A: Not Available, (nem áll rendelkezésre).

 5. Miért nem jelenik meg az adatlap? (avagy "nem történt semmi")
  Ha az 1.)-es pontban leírtak alapján jársz el, és nem töténik semmi, akkor valószínűleg nincsenek engedélyezve a felugró ablakok a böngésződben. (Mivel az adatlapok új ablakban jelennek meg).
  Megoldás: Engedélyezd a felugró ablakokat (pop-up).
  Google Chromenál ez így néz ki:


  Az adatlap funkció az elterjedt böngészőkkel (IE, Chrome, FireFox, Opera) működik, tesztelt. Ha nem a felsorolt böngészők valamelyikét használod, akkor próbáld ki valamelyik másikkal, ami a listán is szerepel.

_____________________________________________________________________

Irányelvek az adatlap használatához:

 • Az adatlap kitöltése során vedd figyelembe, hogy mások (regisztrált felhasználók) is látni fogják. Csak olyan adatokat adj meg, melyekről szeretnéd, hogy mások is lássák.
 • A DumaNet szabályzata és irányelvei az adatlapra, és az ott megosztott, megadott adatokra is érvényesek. Ezek megszegése a chatről való kitiltáshoz, felhasználói fiókod blokkolásához is vezethet!
 • Röviden és tömören megfogalmazva: Kérünk Titeket, hogy a jó ízlés határain belül publikáljatok képeket a DumaNet-en. A "nem etikus"-nak ítélt képeket kérdés, felszólítás -és általában- értesítés nélkül töröljük, mert azok senkit sem érdekelnek. :)